Katie Melua op 21 november naar Koninklijk Circus!

katie-melua

De mooie Katie Melua serveert ons een opmerkelijke wintertournee! De jonge Engelse trekt namelijk de baan op in het gezelschap van een 23-koppig dameskoor uit Gori, een stad in haar geboorteland Georgië. Tijdens deze Europese tournee houdt ze op 21 november halt bij ons, voor een verbluffende show in het Brusselse Koninklijk Circus!

Haar passages in ons land zijn zonder uitzondering pakkende en intense concertavonden. Niet enkel door haar warme stem en betoverende muziek, maar ook omdat ze een zeer nauwe band met haar Belgische fans heeft.

Geïnspireerd door artiesten als Joni Mitchell en Paul Simon, kent Katie Melua al een zeker succes vanaf de release van haar debuut ‘Call Off The Search’ in 2003. Maar pas met ‘Piece By Piece’ (2005) en de hitsingle “Nine Million Bicycles” hijst ze zich bij de best verkopende Engelse artiesten ter wereld. De bevestiging komt er met ‘Pictures’ (2008). Het album komt tot stand met de hulp van haar producer en mentor Mike Batt, en bevat onder meer juweeltjes als “If You Were A Sailboat”, “Mary Pickford” en “If The Lights Go Out”. Na de daaropvolgende albums ‘The House’ (2010), ‘Secret Symphony’ (2012) en ‘Ketevan’ (2013) is ze nu alweer terug met een nieuw project, voor de winter van 2016. Alles wijst er ook op dat ze binnenkort de release van haar nu al langverwachte zevende plaat zal bekendmaken.

Katie Melua keert terug naar haar Belgische fans, in een nooit eerder uitgegeven formule met het Georgische meerstemmig vrouwenkoor uit Gori. Samen doorlopen ze een uitgebreid repertoire, van haar grootste hits tot haar nieuwe materiaal. Een concertavond om onder geen beding te missen, op 21 november in het intieme kader van het Koninklijk Circus in Brussel. De ticketverkoop start op vrijdag 18 maart om 11u.

Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 18 maart, 11u via het Koninklijk Circus: 02 218 20 15 of www.cirque-royal.org

You must be logged in to post a comment Login