The Sore Losers op 30 november naar Het Depot!

the-sore-losers

Maak kennis met de ware kinderen van de rock. The Sore Losers ademen smerige, vuile en hitsige rock ‘n roll uit. Beïnvloed door Led Zeppelin en met een Ramones-attitude verovert de Limburgse band op Blitzkrieg-achtige wijze Europa.

Sinds 2016 ligt hun derde album ‘SKYDOGS’ in de winkelrekken. Voor dat laatste album wisten The Sore Losers doorwinterd Nashville-producer en Grammy Award winnaar Dave Cobb (Rival Sons, Chris Isaak, Shooter Jennings) te strikken. Hun jongste worp werd opgenomen in de analoge Von-Ton studio in Berlijn. The Sore Losers nam alles live in de studio op, wat tot een rauwe, opwindende en directe rock ‘n roll plaatheeft geleid.

Support komt van de Nederlandse psychedelische bluesrockband DeWolff.

You must be logged in to post a comment Login