Craig David na 6 jaar terug met nieuw album ‘Following My Intuition’

craig-david

6 jaar hebben we er op moeten wachten, maar de pioneer van de garage sound is alive and kicking en terug met een nieuw album ‘Following My Intuition’. De plaat komt uit op 30 september en bevat oa gloednieuwe single (en mega hit in wording) ‘Ain’t Giving Up’ met Sigala en ‘When The Baseline Drops feat Big Narsty’. Voor het album werkte hij samen met namen als Kaytranada, Blonde,Sigala, Hardwell etc.

Afgelopen week stond hij nog op Pukkelpop, waar het publiek tonnen liefde voor de Brit toonde. In een overvolle Dance Hall waren pers en publiek het erover eens: Craig David is back and here to stay!

‘Following My Intuition’ is een perfecte mix tussen Craigs gekende garage sound, RnB en club bangers. De afgelopen 3 jaar schreef hij honderden nummers waarvan er 18 nummers de plaat haalden. Craig: “I’m back in that 16 year old kid mode, hungry, passionate and making music that I’m truly proud of.   I want to deliver the music that people have been asking for, for so long, following my intuition and coming from a great place.”

Bekijk hier het (Pukkelpop) lockerroom interview met Craig David

You must be logged in to post a comment Login