Geen widgets gevonden in de zijbalk
Groot concertnieuws! Klanktovenaar M83 kondigt voor dit najaar een nieuwe reeks zaalshows aan! Na zijn opwindende set op Pukkelpop keert de Franse DJ op 27 november terug naar ons land voor een concert in de Ancienne Belgique!
Vijf jaar geleden al gooide Anthony Gonzalez hoge ogen met het magistrale ‘Hurry Up, We’re Dreaming’, zijn zesde album en een keerpunt in zijn carrière. Het dubbelalbum staat bol van de uitzinnige hits als “Midnight City”, “Reunion” en “Wait”, en levert hem internationale faam op. Een terechte pluim voor de geluidskunstenaar die zijn luisteraars in elk nummer weet mee te nemen op een fascinerende muzikale reis. Van intimistisch tot commercieel; Gonzalez heeft het succesrecept in handen om élk publiek aan te spreken.
In april van dit jaar onthulde M83 nog een nieuwe langspeler, getiteld ‘Junk’, met als eerste single “Do It, Try It”. De populaire DJ boort een geheel nieuwe kant van zijn potentieel aan door de synths op een andere manier te gebruiken, en verrast met verbluffende en enorm gesmaakte muzikale composities.

Tal van redenen om zijn podiumprestaties ook live niet aan u voorbij te laten gaan! M83 stelt ons op 27 november zijn jongste realisatie en zijn bekendste hits voor in de Ancienne Belgique! De ticketverkoop gaat van start op vrijdag 26 augustus om 10u. Een must!

TICKETS

Door admin