Geen widgets gevonden in de zijbalk

De vernieuwde formule van het festival dat vorig jaar zijn intrede nam, werd ook dit jaar fel gesmaakt door het talrijk opgekomen publiek. Gisteren mochten ze het bordje ’sold out’ bovenhalen en haalden ze de kaap van 15 000 bezoekers. Over het volledige weekend (donderdag tot zondag) telden ze 45 000 bezoekers. Ze stellen graag vast dat de nieuwe formule opnieuw positief onthaald wordt en dat decombinatie van straffe concerten, verrassende randanimatie, leuke kinderprogrammatie en veelkleurige foodstands veel mensen kan bekoren.

Op vrijdag zorgde Arno in zijn onvervalste je m’en fous stijl voor de apotheose in de Kayam. Zaterdag regeerden Tourist LeMC, Trixie Whitley en Balthazar over de wei. Het publiek ontdekte ook muzikale parels als Le Vent Du Nord, Curly Strings, Flying Horseman, Söndörgö, King Dalton, The Colorist & Emiliana Torrini, Alaverdi en Tiny Legs Tim.

Zondag maakte Festival Dranouter zich nog op voor de concerten van o.a. An Pierlé, Tout Va Bien, Ímar, Suzanne Vega, Michael Kiwanuka en ZAZ.

Kortom, een geslaagde 42ste editie van Festival Dranouter doet reikhalzend uitkijken naar de 43ste editie, van vrijdag 4 augustus tot zondag 7 augustus 2017!

Door admin