Geen widgets gevonden in de zijbalk

De Britse New Wave band Echo & The Bunnymen, opgericht in Liverpool in 1978, strijkt op 5 november neer in onze zaal.

De originele groep bestaat uit Ian McCulloch, Will Sergeant en Les Pattinson, vervolledigd met hun drummachine voor het slagwerk. Als snel werd de machine vervangen door drummer Pete de Freitas. De huidige formatie bestaat uit Ian McCulloch, Will Sergeant, Gordy Goudie, Stephen Brannan, Jez Wing en Nick Kilroe. Ian McCulloch passeerde zelfs solo al eens eerder in Het Depot.

Echo & The Bunnymen heeft een bewogen geschiedenis met leden die kwamen en gingen, ingelaste pauzes, verschillende tournees en ondertussen al 14 albums op zijn naam. Het laatste album ‘Meteorites’ is uitgebracht in 2014.

Er bestaat geen twijfel dat The Bunnymen legendes zijn die met hun extraordinaire muzikale ‘legacy’ verschillende hedendaagse bands als Coldplay, The Killers en The Red Hot Chili Peppers inspireerden. Er bestaat ook geen twijfel dat Echo & The Bunnymen een heerlijke show zal neerzetten!

TICKETS

Door admin