Geen widgets gevonden in de zijbalk
Concertavond in het vooruitzicht! Dit najaar trekt de mythische band er op uit met hun allerlaatste elektrische tournee, die op 3 december halt houdt in de Ancienne Belgique. Francis Rossi en zijn kompanen ontbinden op de planken nog één laatste keer hun duivels met een bliksemende elektrische set. Een complete show met bakken hits, voor wat nú al een legendarische avond belooft te worden.
Status Quo, dat zijn jeans, witte baskets en 200% rock. Talloze hits als “In The Army Now”, “Rockin’ All Over The World”, “Whatever You Want” en “Caroline” zijn tijdloze, klassieke hits geworden. Met sterke en herkenbare teksten en aanstekelijke, onnavolgbare ritmes smeedden ze een ijzersterke reputatie. En in hun eigenste Engeland kan geen enkele andere rockband zoveel hits voorleggen als Status Quo.
Vandaag legt Status Quo dus een nieuwe afspraak in ons land vast. Op zaterdag 3 december sluiten ze het jaar in schoonheid af in de AB. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf woensdag 27 juli om 10u. Op uw plaatsen…

Door admin