Geen widgets gevonden in de zijbalk

De festivalorganisatie laat weten dat er nog maar 1000 donderdagticketsbeschikbaar zijn. Festivalgangers stellen hun aankoop voor deze dag niet te lang meer uit. Ook de combi’s lopen bijzonder vlot. Op donderdag staan o.a. Rihanna, The Last Shadow Puppets, DJ Snake& Bloc Party op de affiche. Helaas zullen The Avalanches er niet bij zijn omwille vangezondheidsredenen van groepslid Tony Di Blasi. Ze cancellen een aantal Europese festivals waaronder Pukkelpop. Met een donderdagticket kan je op woensdag ook naar de traditioneleopeningsavond. Vanaf 18.00u. kan je op het festivalterrein terecht voor o.a.Magnus en Admiral Freebee in de Castello. In de Boiler Room zijn er dj-sets van o.a. Laston & Geo en Frères Deluxe.

De volledig line-up vind je hier.

De officiële ticketverkoop loopt enkel via www.pukkelpop.be enwww.proximusgoformusic.be.

  • Een dagticket betaal je €99 all in (openbaar vervoer NMBS (e-treinbiljet vereist) & De Lijn, 2 dagen kamperen op Camping Relax, inclusief €5,5 servicekosten en €1,5 mobiliteitsbijdrage).
  • Een combiticket is €199 all in (openbaar vervoer NMBS (e-treinbiljet vereist) & De Lijn, 4 dagen kamperen, inclusief €5,5 servicekosten en €1,5 mobiliteitsbijdrage).
  • In voorverkoop kosten eet- en drankbonnen €2,50 per stuk. Deze voorverkoop loopt tot en met zondag 31 juli via www.pukkelpop.be. Op het festivalterrein betaal je €15 voor 5 eet- en drankbonnen.

Pukkelpop 2016 is van woensdag 17 augustus tot en met zaterdag 20 augustus. Alle info vind je terug op www.pukkelpop.be.

Door admin