Geen widgets gevonden in de zijbalk

“De profeten van de rave, de ongekroonde monarchen van het feelgoodfeest”! Mooie woorden die onze geliefkoosde dubstepsjamanen opgespeld kregen in De Morgen na hun AB-passages van weleer. Hun ‘mestizo’ (Spaanse term voor het mengen van uiteenlopende culturen en stijlen) van traditionele Baskische instrumenten, exotische ritmiek en allerhande muziekstijlen à la folk, electro, funk, synthpop en hier en daar zelfs een snuif dubstep werkt wonderwel op eerste worp ‘Star Of Love’ en opvolger ‘Cave Rave’ uit 2013 alweer.

Hoog tijd voor nieuw werk dus, maar veel lost de meute van Crystal Fighters daar nog niet over. “We’ll be touring our new album in 2016 and dates are being arranged.” Daarmee moeten we het op dit moment zien te redden, maar dat het nieuwe werk hyperaanstekelijk en uiterst dansbaar zal zijn, vintage Crystal Fighters quoi, is alvast zonneklaar!

TICKETS

Door admin