Geen widgets gevonden in de zijbalk

Mail “The Leisure Society” voor 1 juni naar wedstrijd@musicinframe.be

Neem die agenda bij de hand, want op donderdag 4 juni staat er popfolk van de fijnste soort op het Nijdrop-podium: The Leisure Societykomt dan haar vierde plaat ‘The Fine Art of Hanging On’ voorstellen! Verzamel iedereen rond het kampvuur, sla een dekentje om de schouders en geniet mee!

Ze worden door Guy Garvey van Elbow op handen gedragen en vaak in één adem als de gelijke van Fleet Foxes bestempeld –  checkt u laatste single Tall Black Cabins maar even. In de studio van The Leisure Society heerst de akoestische gitaar soeverein, al krijgt ze met een pak blazers en strijkers heel wat mooi gezelschap naast zich. Met drie pareltjes van albums verwierf de Britse band een status van erg kwalitatieve folk met een poprandje te brengen. Nu zijn ze klaar om dat met hun vierde langspeler andermaal te bevestigen.

Door admin