Geen widgets gevonden in de zijbalk
De vijfkoppige band uit Sheffield kende in 2015 een droomjaar, maar 2016 ziet er voor de pioniers van de Europese deathcore- en metalcore-scene al minstens even veelbelovend uit!
Afgelopen september bracht Bring Me The Horizon met ‘That’s The Spirit’ zijn vijfde studioalbum uit. Een uppercut van een plaat, die hen meteen naar de top van de Amerikaanse en Australische charts stuwde, naar de tweede plaats in Engeland en naar de top-10 in maar liefst zestien andere landen!
Het enthousiasme is groot en grensoverschrijdend, wat ook bij ons resulteerde in een tot de nok uitverkocht concert, vanavond in de AB.
.
De artistieke krachttoer die de heren op hun laatste plaat bijeenschreven, overtrof alle verwachtingen en weet een steeds bredere fanbase te trekken, van alternatieve pop tot indierock. Surfend op de positieve kritiek van internationale experts (Rolling Stone, NME…), bevestigen frontman Oli Sykes (zang) en zijn bandleden Lee Malia (gitaar), Matt Kean (bas), Matt Nicholls (drums) en Jordan Fish (keyboard) hun statuut als één van de opwindende rockbands van dit moment, klaar om alles op hun pad op zijn kop te zetten.

Hun laatste single, de ballade “Follow You”,  bestormt momenteel de playlists van alle rock-radiostations. Het ideale moment om hun grote tourplannen voor de Europese arena’s te ontplooien! Na hun thuisland (waar ze twee keer in de Londense O2 Arena zullen aantreden!), doet Bring Me The Horizon ook Brussel opnieuw aan. Deze keer op zaterdag 12 november, en in de belangrijkste muziektempel van onze hoofdstad: Vorst Nationaal! De ticketverkoop start op vrijdag 8 april om 9u.

Door admin