Geen widgets gevonden in de zijbalk

Momenteel wordt er heel hard gewerkt door de programmator van Rock Herk om de perfecte line-up voor Rock Herk 2016 samen te stellen. Die brave man kan dat natuurlijk niet alleen en naar goede gewoonte kunnen ook fans van Rock Herk hun favoriete acts doorgeven.

Doe je dat doordacht en slaag je erin om drie bands te kiezen die ook effectief op Rock Herk 2016 aantreden, dan maak je kans op een ticket waarmee je levenslang gratis toegang krijgt tot Rock Herk.

Surf naar de Facebookpagina van Rock Herk en reageer daar onder de laatste post met de drie artiesten die jij perfect vindt voor Rock Herk!

Zodra de affiche volledig is wordt er uit alle namen, die erin slaagden drie acts door te geven die in 2016 op Rock Herk spelen, een winnaar gekozen. Aangezien er onder de fans reeds heel wat crowdfunders zijn met levenslang gratis toegang kan de winnaar er ook voor kiezen om het ‘liftetime entrance ticket’ door te geven aan een andere gelukkige.

Rock Herk 2016 vindt plaats op vrijdag 15 en zaterdag 16 juli op het festivalterrein Harlaz-Olmenhof in Herk-de-Stad.

Door admin