Geen widgets gevonden in de zijbalk

Gestaag wordt de affiche van Rock Werchter 2016 met nieuwe namen aangevuld. Deze week noteren we vijf bevestigingen: Parov Stelar, PJ Harvey, Richard Hawley, Courtney Barnett en Unknown Mortal Orchestra. Veertien namen zijn nu gekend voor Rock Werchter 2016. Parov Stelar en Richard Hawley worden aan het programma van vrijdag 1 juli toegevoegd. Ook Rammstein, The Offspring en Bring Me The Horizon geven die dag present in Werchter. PJ Harvey en Courtney Barnett komen op zaterdag 2 juli naar het festival. Al bevestigd voor dezelfde dag waren Editors, Red Hot Chili Peppers en Beirut. Unknown Mortal Orchestra wordt aan de line-up van zondag 3 juli toegevoegd. Eerder werd bekend gemaakt dat op zondag ook Florence + the Machine, Jamie xx en MØ zullen optreden. Snel weer meer festivalnieuws.

Tickets voor Rock Werchter zijn te koop via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be. Gedetailleerde ticketinfo evenals allerhande festivalinformatie van praktische aard is te vinden op rockwerchter.be.

Rock Werchter 2016 vindt plaats van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli.

Door admin