Geen widgets gevonden in de zijbalk

Op Pinkerzondag 15 mei 2016 is het na een succesvolle, zonovergoten editie afgelopen jaar, tijd voor 7th Sunday Festival. De bezoekers zullen verwelkomt worden met een adembenemende mainstage, passende headliners bij elke area, nieuwe verrassingen op het festivalterrein met leuke niet eerder ontdekte plekjes en een line-up die in de breedte de liefhebbers zal doen verheugen, met onder andere headliner Steve Aoki.

Steve Aoki: op 7th Sunday
Nadat 7th Sunday Festival twee jaar op rij Zweedse headliners ontving, wordt de Mainstage aankomende editie klaargemaakt om Amerikaan Steve Aoki te ontvangen. De ras entertainer staat steady op de nummer 10 positie in de DJ Mag top 100 en staat bekend om het afvuren van een taart op één van de bezoekers. Ook zal landgenoot Deorro, bekend van hit ‘Five More Hours’ met Chris Brown, die niet vaak in Nederland te aanschouwen is, primeuren op de Mainstage. Internationale top DJ’s als Fedde Le Grand, Bingo Players, MOTi en Sunnery James & Ryan Marciano mogen niet ontbreken in dit prachtige rijtje. Blasterjaxx zal pure energie geven on stage en 7th Sunday Festival snoeihard afsluiten.

Primeur
7th Sunday Festival heeft een primeur in Nederland met de hosting van het platenlabel van Hardwell; Revealed Recordings. Na veel hostings op onder andere grote festivals in het buitenland, strijken ze met het label neer op 7th Sunday Festival en zal er groots uitgepakt worden met helden als Dannic, Thomas Gold en Sick Individuals. Vorig jaar primeurde de Deephouse area; Playing for the Deeps op 7th Sunday en zal na het gigantische succes ook dit jaar terugkeren. De indoor area met zijn outdoor vibes en 100% diepe toekomstige sounds, met een kwaliteitskeurmerk waar je u tegen zegt, ontvangt niemand minder dan onder andere De Sluwe Vos, Deepend, Benny Rodrigues en Moksi.
De Hard Nature is voor de harderstyles liefhebber ‘the place to be’ op 7th Sunday, waar Guzn for Hire zal headlinen, en exclusieve live-act die dit jaar niet veel te zien zal zijn. Daarnaast zal de nummer 1 harstyle DJ van de wereld; Brennen Heart acte de presénce geven en is het mogelijk om ‘af te stuiteren’ met Hardcore leggende Partyraiser. De rollende techno area; Reboot, heeft al jaren een vaste plek op 7th Sunday, dit jaar met techno legende Dave Clarke. Natuurlijk zal het wederom feest zijn op de SLAM stage op de Mountain, met eclectische sounds van Lil Kleine tot FeestDJRuud en van Dirtcaps tot Kris Kross Amsterdam.

‘Het best bewaarde geheim van Nederland’
7th Sunday staat bekend als ‘de parel onder de Brabantse festivals’ en heeft naam en eer hoog te houden. Een zichzelf overtreffende line-up, creatief decor en een heerlijke sfeer, zullen voor de achtste keer centraal staan op festivalterrein De Roost in Erp.

Tickets
De VIP tickets voor 7th Sunday zijn al enkele weken niet meer beschikbaar en inmiddels zijn ruim 75% van de reguliere tickets verkocht. Waar het festival vorig jaar drie weken van te voren uitverkocht was, worden alle ticket records gebroken en ziet het er naar uit dat het niet lang meer gaat duren voor 7th Sunday volledig uitverkocht is. Reden temeer om niet langer te wachten met het aanschaffen van een ticket à €50,- (ex. fee), verkrijgbaar via 7thSunday.nl

Line-up 7th Sunday Fesitval 2016 Mainstage • Steve Aoki • Blasterjaxx • Fedde Le Grand • Deorro • Sunnery James & Ryan Marciano • Bingo Players • MOTi • Lucas & Steve • Manuccii • Glen Dale • Robbie Rise Hard Nature • Gunz for Hire • Brennan Heart • Coone • Frequencerz • Partyraiser • Isaac • Audiotricz • Crisis Era • Dozer (Classics set) • Galactixx • Dailucia • MC D • MC Apster Reboot • Dave Clarke • Gregor Tresher • 2000 and One • Joran van Pol • Wouter S • Ringbaan b2b Ricket Revealed Recordings • Dannic • Thomas Gold • Sick Individuals • Kura • Thomas Newson • Kill the Buzz • Joey Dale • Julian Calor • Tom & Jame • Manse • Bali Bandits Playing for the Deeps • De Sluwe Vos • Deepend • Benny Rodrigues • Moksi • Redondo • East & Young • Kom Plot SLAM Stage • Lil Kleine • FeestDJRuud • Dirtcaps • Girls Love DJs • Kris Kross Amsterdam • Ferreck Dawn • Joe stone • San Holo • David Ghetto • Kid de Luca • Thom Bold Oh1oh! • Dyna • Vato Gonzalez & MC Tjen • Tony Junior • La Fuente • Curbi • Lady Bee • Irwan • Bougenvilla • CMC$ • MC Iceman Kornuit Barn • Wetnecks • Daredevils • Guilty Six • Baby Blue • B&O & DJ Larriekoek The Ballsroom • Henk Dissel • Mark with a K • Domien Verschuuren • Rapper Sjors • Arjon Oostrom • It All Started in the 90’s • Dansado & de Feestneger • Heroos from the Zeroos • The Allstars • Ballsroom Team • Bart Balletjes Café de Puinhoop • Childsplay • Cesqeaux • Puinhoop Kollektiv • Naffz Ft. Mc Sherlock • Raynor Bruges Ft Murda • Sebastian Bronk • John de Bever • Puinhoop Exclusive Holland • Daisy Dj Team • Flamboyant • TBND • Marshall L.O.S. in het Sprookjesbos! • Victor Coral • Joel van Hemmen • Dirk Dali • Jay Juice • Naughty Nik • Jurgensen (vinyl set) Boomshakalak Soundsystem • Boomshakalak Allstars • Dr. Robinson • Gozert & Jimmy Spliff • Dawn Panty & Irie Badeo • Oaks & Baggabiek • Dawn Panty • Keizer Skarel • Jimmy Spliff • Irie Badeo & Gozert Specials • Mini Disco • HutjeMutje

Door admin