Geen widgets gevonden in de zijbalk
Paaspop gaat 2016 alvast spetterend en knallend van start met een keur van (inter)nationaal gevierde acts die vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 maart 2016 festivalterrein De Molenheide in Schijndel aandoen. Om te beginnen komt er behalve de al eerder aangekondigde dance-grootheid Underworld nóg een Britse dance-rocksensatie annex gedroomde headliner naar Schijndel…
.
The Prodigy sleurt sinds zijn oprichting begin jaren negentig moeiteloos liefhebbers van álle soorten muziek de dansvloer op om ze daar in volledige vervoering te brengen met een ongekend audiovisueel spektakel. De energie van deze excentrieke band zweept het uitzinnige publiek steevast nog verder op, opgejut door wereldhits als Out Of Space, Firestarter, Voodoo People, Smack My Bitch Up, Invaders Must Die, Omen en het recente Nasty. The Prodigy heeft inmiddels wereldwijd ruim 25 miljoen cd’s verkocht en wordt (naast Underworld) beschouwd als één van de dance crossoverpioniers.
Overige nieuw bevestigde acts in alle soorten, maten en maatsoorten.
.
Na een internationale topact in indoor stadion Apollo via een Join Us ontdekkingsreis naar het theater. Tussendoor nog snel even een circlepitje en wallofdeathje meepikken. Chillen bij een van de talloze foodstands – van chips naar kip, van kip naar kreeft. Dorst!: bier of champagne? Nachtclub uit, danstempel in. Hell yeah; yolo; oeh la la; dubnobasswithmyheadman. Las VegaSchijndel. Gratis haircut bij Schorem Barbier. Door naar die stoere bikerskroeg. Romantisch uitzicht vanaf de monumentale brug. Zin in stand up comedy. Speciaalbiercafé. Wij zijn electrisch! Die intieme instore in de Vinyl Mania. Eten en dansen in de Restolounge. Of toch eerst ff langs de Loco Royale? House in de Warehouse. Nietsmoetallesmag. Samen beleven of in solo stilletjes genieten.
.
Op Paaspop is plaats voor hiphop, dance & house, heavy & loud, singer-songwriter, rock en pop. Maar ook voor cabaret, theater, comedy, absurditeiten, entertainment, erotiek en nachtvariété. De vetgedrukte acts zijn nu aan het nog immer niet volledige programma toegevoegd. Op de site staan de acts per dag en per area ingedeeld:
Adaro / Ashton Brothers / Baby Blue / Balthazar / Baroness / Bassjackers / Bingo Players / Birth Of Joy / The Bohicas / The Brahms / Brennan Heart / Buster Shuffle / Causes / Che Sudaka / Circle J / Dana / De Jeugd Van Tegenwoordig / De Sluwe Vos presents Kontra live / De Staat / Deafheaven / Douwe Bob / Dr. Lektroluv / Drummakid / Encore on tour / Enter Shikari / Erick E / Espana Circo Este / Exodus / Feest DJ Ruud XXL / Flux Pavilion / Fresku / Fun Lovin’ Criminals / Gui Boratto & Elekfantz / HAEVN / HATY HATY / Hef / Herman in een Bakje Geitenkwark / Hollywood Undead / The Inspector Cluzo / Jack Parow / The Jacques / Jess Glynne / Jett Rebel / Joe The Ripper / Joey Cape (Lagwagon) / John Coffey / Kakkmaddafakka / Korpiklaani / Krema Kawa / La Fuente / Larry Gus / Laura Mardon / Lil’ Kleine & Ronnie Flex / Lucas & Steve / Lucas Hamming / The Magician / Mambo Kurt / Mattie en Wietze / Meatbodies / Memphis Maniacs / Modestep / Monster Magnet / Mr. Oizo / My Baby / Noisia / Noizboiz / Once (Pearl Jam tribute) / One Liner – Live / Op Sterk Water / PAUS / Pendulum DJ Set & Verse / Powerwolf / The Prodigy / Puppetry of the Penis / Refused / Rico & Sticks #OpgezwolleTotNu / Sam Feldt / Saybia / Scorpion Child / Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox / Sef / Sensi Simon and his Brother / Shermanology (Live) / SjamSoedin / Slamboree / Spiritual Beggars / Stormzy / Throes + The Shine / Tourist LeMC / TroyBoi / Underworld  / Vitalic Live / Walt Hamburger / The Wetnecks / Wipneus en Pim / Woodie Smalls / Yotam (Useless ID).
.
Voorverkoop reguliere tickets start aanstaande woensdag 13 januari om 10.00 uur

Door admin