Geen widgets gevonden in de zijbalk

De Canadese poppunkband Simple Plan komt uit Montreal, Canada. De bandleden zijn oude vrienden van de middelbare school. Dankzij Mark Hoppus van Blink-182en Joel Madden van Good Charlotte wordt Simple Plan binnen korte tijd een zeer succesvolle act in Canada en Amerika. Maar ook de rest van de wereld is intussen gevallen voor hun catchy poppunk en spraakmakende liveshows.

Afgelopen zomer zorgde Simple Plan nog voor uitzinnige taferelen in hetOpenluchttheater Rivierenhof. Deze Antwerpse passage beviel hen blijkbaar goed, want op zondag 13 maart komen ze terug naar de Scheldestad om het nieuwe album ‘Taking one for the team‘ (release: 19 februari) live voor te stellen. Trix is er helemaal klaar voor, jullie ook?

We are really excited to announce the first tour in support of our new album “Taking One For The Team”, coming out on February 19th! These European Shows will be the first of many international tours that we’ll be announcing.  We can’t wait for our fans to hear the new album and to be back on the road!

TICKETS

Door admin