Geen widgets gevonden in de zijbalk
Coldplay brengt morgen hun zevende album A Head Full Of Dreams uit. De eerste single Adventure Of A Lifetime is op dit moment één van de meest gespeelde tracks op de Belgische radio.

Het album – opgenomen in Malibu, LA en Londen – werd geproduced door het Noorse duo Stargate en oudgediende Rik Simpson. Het lijstje namen van de guests is op zijn minst indrukwekkend te noemen: Beyoncé, Noel Gallagher, Tove Lo en Merry Clayton werkten mee.

A Head Full Of Dreams is de opvolger van het breekbare en liefdeloze Ghost Stories, Coldplay’s zesde die goed was voor Goud in België. De band koos er toen voor om niet te toeren en direct de studio in te kruipen om een nieuw album op te nemen.

En dat zal anders klinken; helemaal opgeladen hebben ze een studioalbum gemaakt dat barst van de energie en kleur met als uitspringers de heerlijk uitbundige eerste single Adventure Of A Lifetimeen Hymn For The Weekend.

Chris Martin & co hebben genoten als nooit tevoren bij de opnames van de plaat én ze waren zelden zo blij met het resultaat.

TRACKLISTING

1. A Head Full Of Dreams
2. Birds
3. Hymn For The Weekend
4. Everglow
5. Adventure Of A Lifetime
6. Fun
7. Kaleidoscope
8. Army Of One
9. Amazing Day
10. Colour Spectrum
11. Up&Up

Door admin