Geen widgets gevonden in de zijbalk

Wie Nasville Pussy ooit live in het gezicht gewreven kreeg, hoeft deze tekst niet verder te lezen. Eens Nashville Pussy, immers altijd Nasville Pussy! Dat bewijzen de hordes rabiate fans die steeds weer op post zijn om de charismatische undergroundband uit het Amerikaanse Atlanta ‘aan den (niet zelden blote) lijve’ te ervaren en hun albums gretig te verslinden. Met zes straffe platen rond bijzonder lyrische thema’s die het midden houden tussen sex, drugs en rock ‘n roll en een unieke, onversneden ‘southern’ en ‘sleezy’ sound (sommigen hanteren de term ‘cowpunk’) staat Nashville Pussy dan ook al jaren als een harde paal boven brak water. Bovendien is de bandconfiguratie al die jaren onveranderd gebleven: frontman Blaine Cartwright wordt ook nu geflankeerd door het podiumoestrogeen van twee geweldige rockmadammen, zijnde de originele en uitgesproken Ruyter Suys op gitaar en nieuwkomer Bonnie Buitrago op bas. Nashville Pussy tourde in het verleden onder meer met Lynyrd Skynyrd, Reverend Horton Heat, Supersuckers en ZZ Top. Introductie nodig ? Check de albums ‘Let Them Eat Pussy’ (1998), ‘High As Hell’ (2000), ‘Say Something Nasty’ (2002), ‘From Hell To Texas’ (2009) of het nieuwe ‘Up the Dosage’ (2014).

Mail “WEDSTRIJD NACHVILLE PUSSY” voor 7 oktober naar  wedstrijd@musicinframe.be

Door admin