Geen widgets gevonden in de zijbalk
Ze zijn trots om het Amerikaanse Karate in Genk te mogen verwelkomen! Deze cultband rond Geoff Farina keert na een winterslaap van bijna twintig jaar terug met hun unieke blend van post-hardcore, jazzy indie rock en intense emo. Voor het eerst sinds 2005 touren ze weer door Europa, en jij kan (en moét) erbij zijn!

Geduld wordt beloond want voor het eerst sinds de split in 2005 komt Karate naar België. Na een korte zomertour – met als hoogtepunt een show op het prestigieuze Pitchfork Music Festival in Chicago (US) – zakt de band voor een mini-tour naar Europa af. Genk is (samen met Diksmuide) één van de weinige stopplaatsen van de Karate-trein. We kunnen dus nu al beloven dat het een uniek én legendarisch concert gaat worden!
.
Dit concert wordt georganiseerd door het Absolutely Free Festival i.s.m. C-mine.

TICKETS

Door Peter