Geen widgets gevonden in de zijbalk

Het Texaanse duo Surfaces brengt vandaag hun vijfde studioalbum Hidden Youth uit. Het tweetal zonderde zich af in een huis in Joshua Tree (Californië) om verder te sleutelen aan hun vak en om hun geluid opnieuw te definiëren. In complete isolatie in de woestijn experimenteerden ze met nieuwe geluiden en namen ze Hidden Youth op. Het resultaat is één van hun meest gedurfde, innovatieve en harmonische werken tot nu toe.

Over Surfaces

In 2017 bracht Surfaces hun debuutalbum Surf uit. Het duo verzamelde snel een leger fans over de hele wereld en volgde in 2019 met een tweede album Where The Light Is, dat hen naar de top van de pop katapulteerde met de doorbraakhit Sunday Best. Het nummer haalde meer dan 5 miljard streams, brak door in de Top 20 van Billboards Hot 100 en leidde tot televisieoptredens bij The Tonight Show (met Jimmy Fallon), Late Night (met Seth Meyers), The Late Late Show (met James Corden) en The Today Show.

Luister naar Hidden Youth

Door Peter