Geen widgets gevonden in de zijbalk

Hun concert op 23 november is bijna uitverkocht! Een succesvolle comeback voor Phoenix, die nu een extra Belgische datum aan hun tourschema toevoegen. De Franse band staat ook op dinsdag 22 november in Ancienne Belgique. Een tweede kans om live van hun onweerstaanbare indiepop te genieten! Tickets zijn nu beschikbaar.

Met hun gepolijste indiepop en aanstekelijke melodieën heeft Phoenix al zes belangrijke albums op hun naam staan, een aantal opmerkelijke uitstapjes in de filmwereld, enkele uitgelezen samenwerkingen en een onberispelijke reputatie bij critici, publiek en hun collega’s. Thomas Mars, Deck D’Arcy, Laurent Brancowitz en Christian Mazzalai vormen een iconische groep op het internationale toneel, waarbij hun namen zowel op de hitlijsten van de Victoires de la Musique als op die van de Grammy Awards prijken. Ook live slaan de talloze hits van Phoenix – tijdloze klassiekers als “If I Ever Feel Better”, “Everything Is Everything”, “Long Distance Call”, “1901” en “Lisztomania” – nog steeds in als een bom. De band uit Versailles komt dit najaar met hun zevende album ‘Alpha Zulu’, en ontmoet hun vele Belgische fans op 22 en 23 november in Ancienne Belgique.

TICKETS IN VERKOOP via livenation.be
TICKETPRIJS:
 € 38,00 (incl. service- en mobiliteitskosten)

Door admin