Geen widgets gevonden in de zijbalk

Zonder enige twijfel is Sylvie Kreusch dé Belgische festivalsensatie van deze zomer. Haar festivalshows worden overladen met lovende reviews. Pukkelpop is haar laatste stop deze zomer. In december staat er een tot in de nok gevulde De Roma op de planning. Qua podiumprésence kent Sylvie Kreusch nauwelijks haar gelijke en met haar baanbrekende muziek – een opwindende mix van pop en alternatieve geluiden – maakt ze indruk in binnen- én buitenland. Reden te meer voor een extra concert. Op donderdag 30 maart 2023 staat ze in AB in Brussel. Tickets via livenation.be.

Sylvie Kreusch maakte voor het eerst furore in België als lid van art-rockers Soldier’s Heart. Het grote publiek leerde haar kennen als zangeres bij Warhaus, het project van Balthazar-frontman Maarten Devoldere. Een solocarrière stond in de sterren geschreven. Na het uitbrengen van haar debuut-EP ‘BADA BING! BADA BOOM!’ en EP ‘Wild Love’ liet ze vorig jaar het fantastische ‘Montbray’, inclusief singles “Walk Walk” en “Girls”, op de wereld los. Met haar emotioneel beladen debuutalbum katapulteerde La Kreusch zich in één klap tot één van de meest opwindende artiesten van Europa.

Op ‘Montbray’ graaft Sylvie Kreusch alle verboden passages van het liefdesverdriet op met speels voyeurisme: mysterie, dubio en suggestie voeren de boventoon. Maar het album belichaamt bovenal de herontdekking van liefde en levenslust. Die vindt Sylvie Kreusch in de eerste plaats terug op het podium, in haar meest natuurlijke, gekoesterde habitat: op eenzame hoogte, onder het felste voetlicht.

Tickets voor het concert zijn te koop via livenation.beEen ticket kost 24 euro, inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage

Door Peter