Geen widgets gevonden in de zijbalk

Chibi Ichigo was donderdagavond de afsluiter van de club op Pukkelpop. Tegen het einde van de show  liet ze haar fans weten dat ze op 14 oktober haar debuutalbum gaat uitbrengen (ook op vinyl).  De plaat zal “Sabina” heten, wat meteen weergeeft dat het een persoonlijk album zal zijn.

Chibi Ichigo werd geboren in Tatarstan en groeide op in België en leeft/werkt nu in Brussel.
Terwijl haar eerste muzikale stappen nog sterk beïnvloed werden door hiphop, startte ze met de single “Paranoia” een nieuwe wending. Inspiratiebronnen zoals The Prodigy, Soulwax, Justice en vele anderen vinden hun weg in haar debuutalbum.

Samen met haar vaste partner Umi Defoort (UM!) creëert ze een nieuwe sound die niet onopgemerkt zal blijven. Bij het maken van de plaat, genoten ze van een toffe samenwerking met Jeroen De Pessemier (One Track Brain van The Subs) en konden ze een straffe gitaarsolo strikken van Jan Paternoster (Black Box Revelation) op de single GRACHT.

“Sabina” is beschikbaar vanaf 14 oktober!

Pre-order “Sabina”

Door Peter