Rage Against The Machine annuleert concert in Sportpaleis!

foto-prezly-ratm

Om medische redenen ziet Rage Against The Machine zich genoodzaakt hun concert, voorzien op donderdag 1 september in het Sportpaleis in Antwerpen, te annuleren. Alle tickethouders worden persoonlijk via e-mail gecontacteerd.

Bericht van Rage Against The Machine:

“Per medical guidance, Zack de la Rocha has been advised that the August and September 2022 UK and European leg of the Rage Against The Machine tour cannot proceed. It is with great disappointment that we announce this cancellation. Rage Against The Machine will be finishing their run at Madison Square Garden on August 11, 12 & 14 and then Zack must return home for rest and rehabilitation. The flights, travel time, and rigorous schedule in the UK and Europe are simply too much of a risk for a complete recovery. We are so sorry to all of our fans who have waited years to see us and hope to Rage again soon.” – Brad, Tim, Tom & Zack

Rage Against The Machine kondigt vandaag het Europese deel van hun wereldwijde “Public Service Announcement” headline tour aan die dit najaar plaatsvindt. De tour is de eerste van de iconische band uit LA sinds 2011 en brengt hen naar het Sportpaleis in Antwerpen op donderdag 1 september 2022. Opruiend rapduo Run the Jewels (Killer Mike & El-P) is special guest. De ticketverkoop start vrijdag 29 april om 10u via livenation.be.

Mensen geregistreerd op de Live Nation Belgium website kunnen via hun account deelnemen aan een exclusieve en gelimiteerde presale. De Live Nation voorverkoop start maandag 25 april om 10u en eindigt op woensdag 27 april om 18u of wanneer de tickets in voorverkoop uitverkocht zijn.

Rage Against The Machine werd opgericht in LA in de vroege jaren ’90 door zanger Zack de la Rocha, gitarist Tom Morello, drummer Brad Wilk en bassist Tim Commerford. De band wordt geprezen voor hun felle anti-establishment sound waarin hiphop, punk en thrash samensmelten. Met tijdloze singles als “Killing In The Name”, “Bombtrack” en “How I Could Just Kill A Man” die anno 2022 nog steeds resoneren bij de mensen is de band klaar voor een niet te missen show in Antwerpen!

Run the Jewels – Brooklyn’s El-P en Atlanta’s Killer Mike – zijn van een underground rapproject en een op papier onwaarschijnlijke combo uitgegroeid tot een wereldwijde sensatie. Als headliner op festivals, als favoriet bovenaan lijstjes van critici. Het duo scoorde al meerdere Grammy-nominaties, voorzag films van soundtracks en kan inmiddels 4 albums op de teller noteren waarvan enkele opmerkelijke collabs bevatten.

Tickets vanaf vrijdag 29 april om 10u via livenation.be.

You must be logged in to post a comment Login