Geen widgets gevonden in de zijbalk

Inhaler, Joost, Admiral Freebee, Eefje De Visser en meer namen toegevoegd aan programma

Met nog minder dan 1 maand te gaan staat de 31ste editie van Crammerock opnieuw razendsnel voor de deur. Ons programma is bijna volledig met de toevoeging van 14 nieuwe namen. Op vrijdag bevestigen we de komst van Joost, Yung Mavu & K1DOp zaterdag zullen we kunnen genieten van optredens van Admiral Freebee, Eefje De Visser, Compact Disk Dummies, High Hi, Inhaler, Olivia, Allioth, Jihno9, Grace, Bokoesam & Vunzige Deuntjes Soundsytem. Het (bijna) volledige programma van Crammerock 2022 kan je hier terugvinden.

Opgelet! De weekendtickets en zaterdagtickets zijn volledig uitverkocht. Wie er op vrijdag nog wil bij zijn moet snel zijn, de allerlaatste tickets zijn hier te verkrijgen.

Door Peter