Droomstart voor Live is Live met véél zon steengoeie sets en liters zonnecrème!

lil

Live is Live is uit de startblokken geschoten met véél zon, steengoeie sets en liters zonnecrème. Al voor Admiral Freebee de eerste noten de wolkenloze hemel instuurde, was het strand al aardig volgelopen. De kust is momenteel de ideale setting om te vertoeven met het zomerweer. Tel daar artiesten zoals Trixie Whitley, dEUS, Admiral Freebee, Wilco en The National en hét recept van Live Is Live is gekend.

Stralende zon, lachende gezichten, een aangenaam briesje en verdomd goeie muziek. De eerste dag van Live Is Live kon niet beter beginnen. Toen Admiral Freebee aan zijn set begon, stond het strand van Zeebrugge al goed gevuld. De admiraal was tevreden, en het publiek genoot. Ook Trixie dixit: ‘Eerste editie van Live is Live, helemaal top!’ En Tom Barman schreeuwt: ‘Dank u, Zeebrugge, wat een mooie plek.’ Dat kunnen wij natuurlijk alleen maar beamen.

Samen met Best Kept Secret is een heuse food line-up samengesteld, er wordt dus al serieus gesmikkeld op Live Is Live. Een Japanse pannenkoek? Vietnamese loempia? Pizza met extra kaas? De foodie wordt sowieso ook op zijn wenken bediend.

Live is Live vindt nog het hele weekend plaats op het strand van Zeebrugge. Wil jij nog Bazart, Tourist LeMC, Duran Duran, Mika, Novastar, Metejoor en vele andere aan het werk zien op het majestueuze podium? Koop dan nu nog je tickets via www.liveislive.be. Op zondag 19 juni zijn de frontstage-plekjes al allemaal uitverkocht, twijfel dus niet en kom mee feesten op Live Is Live!

You must be logged in to post a comment Login