TWO DOOR CINEMA CLUB 30 SEPTEMBER 2022 IN ANCIENNE BELGIQUE!

two-door-cinema-club

Drie jaar na hun laatste album is Two Door Cinema Club terug met een waanzinnige energie en een nieuwe perfecte feel good single. “Wonderful Life” luidt de komst in van een vijfde album met de suggestieve titel “Keep On Smiling” en vooral van een Europese tournee die op vrijdag 30 september in Ancienne Belgique halt houdt.

Met een carrière die vijftien jaar omspant, is het Ierse trio uitgegroeid tot een vaste waarde in de internationale indie, electro/rock scene. Alex Trimble, Kevin Baird en Sam Halliday distilleren hun talent met intelligentie en passie, zoals op de hits “What You Know”, “Something Good Can Work” en “Undercover Martyn”. Ze blijven verbazen met hun originaliteit, energie, de frisheid van hun composities en hun dynamische melodieën! Dit jaar maakt Two Door Cinema Club geen uitzondering met “Keep On Smiling”, een kleurrijk vijfde album met een onweerstaanbare electro funk sound, geproducet in samenwerking met Jacknife Lee (Bloc Party, The Killers, Taylor Swift) en Dan Grech Marguerat (Halsey, Lana Del Rey, George Ezra). Bereid je voor op een waanzinnig optreden in Brussel op het podium van AB op 30 september!

TICKETS & INFO

You must be logged in to post a comment Login