Concert ‘Boy George – Culture Club’ @ Oostende verschuift van juni 2022 naar augustus 2023!

bg
De vele concerten van de voorbije weken, in de US en UK, hebben geleid tot logistieke problemen voor de band, staff en crew die het onmogelijk maken om door te reizen naar Oostende.
 .
Niet kunnen spelen is natuurlijk frustrerend voor de artiest zoals u zich kunt voorstellen en we willen u verzekeren dat deze beslissing niet lichtvoetig werd genomen. Uiteindelijk wordt een show gemaakt met een heel team. En als dat team niet compleet is, dan is een show onmogelijk.
 .
Het goede nieuws is dat er al meteen een nieuwe datum vastligt: alle tickets zullen geldig zijn op 27 augustus 2023 waar Boy George het ’80s W-Festival zal afsluiten. Dit betekent dat, mocht men dat willen, alle tickets geldig zullen zijn voor een hele festivaldag.
 .
De tickets worden automatisch omgezet naar de nieuwe datum. Hierover ontvangen alle huidige tickethouders zo snel mogelijk een mededeling !

You must be logged in to post a comment Login