PHOENIX OP 23 NOVEMBER NAAR ANCIENNE BELGIQUE!

phoenx

Phoenix kondigt hun terugkeer aan met een nieuwe single, “Alpha Zulu”. Een popnummer met een pakkende baslijn dat de aanstaande release van een nieuw album aankondigt. De Franse indie pop band bevestigt ook een nieuwe tournee met daarbij een stop in ons land. Phoenix speelt op woensdag 23 november in Ancienne Belgique.

 Met hun gepolijste indiepop en aanstekelijke melodieën heeft Phoenix al zes belangrijke albums op hun naam staan, een aantal opmerkelijke uitstapjes in de filmwereld, enkele uitgelezen samenwerkingen en een onberispelijke reputatie bij critici, publiek en hun collega’s. Thomas Mars, Deck D’Arcy, Laurent Brancowitz en Christian Mazzalai vormen een iconische groep op het internationale toneel, waarbij hun namen zowel op de hitlijsten van de Victoires de la Musique als op die van de Grammy Awards prijken. Ook live slaan de talloze hits van Phoenix – tijdloze klassiekers als “If I Ever Feel Better”, “Everything Is Everything”, “Long Distance Call”, “1901” en “Lisztomania” – nog steeds in als een bom. Vijf jaar na hun laatste album ‘Ti Amo’ werkt de uit Versailles afkomstige band aan hun zevende album, waarvan ze zojuist een veelbelovende eerste single hebben uitgebracht. Zie Phoenix op het podium van Ancienne Belgique op 23 november 2022!

START TICKETVERKOOP: vrijdag 10 juni om 10u via livenation.be
TICKETPRIJS:
 € 38,00 (incl. service- en mobiliteitskosten)

You must be logged in to post a comment Login