Panic! At The Disco met nieuw werk op 28 februari 2023 @ Sportpaleis!

panic

Panic! At The Disco kondigde zonet de release aan van hun nieuwe album ‘Viva Las Vengeance’ dat op 19 augustus 2022 zal verschijnen. De band deelde ook de titeltrack, een up-tempo anthem dat het nieuwe Panic! At The Disco tijdperk inluidt. Bekijk de videoclip van de nieuwe single hieronder. Vanaf 8 september is de band op wereldtournee die op 28 februari 2023 halt houdt in het Sportpaleis in Antwerpen.

‘VIVA LAS VENGEANCE’ toont een verandering in het creatieve proces van frontman en songwriter Brendon Urie, die alles live opnam en herwerkte in Los Angeles met zijn vrienden en productiepartners, Jake Sinclair en Mike Viola. Deze cinematische muzikale reis gaat over de fijne lijn tussen dag in dag uit van het leven genieten en langzaamaan uitdoven. De nummers werpen een introspectieve blik op de relatie die Urie heeft met zijn jarenlange carrière, inclusief het opgroeien in Las Vegas, de liefde en de roem.

“Viva Las Vengeance is a look back at who I was 17 years ago and who I am now with the fondness I didn’t have before. I didn’t realize I was making an album and there was something about the tape machine that kept me honest.” – Brendon Urie

Op 8 september 2022 gaat het Noord-Amerikaanse deel van hun wereldtournee van start, waarna ze in februari de oversteek maken naar het Europese continent. Panic! At The Disco zal bij ons te zien zijn in het Sportpaleis op 28 februari 2023. De ticketverkoop begint op 8 juni om 11u. Eén euro van elk verkocht Europees ticket zal worden geschonken aan de Highest Hopes Foundation van de band, een fonds dat organisaties steunt die pleiten voor ondersteuning van mensenrechten voor alle mensen en gemeenschappen die het slachtoffer zijn van discriminatie of misbruik op basis van geslacht, ras, religie, seksuele geaardheid en genderidentiteit.

VIVA LAS VENGEANCE
TRACK LISTING

1. Viva Las Vengeance
2. Middle of a Breakup
3. Don’t Let The Light Go Out
4. Local God
5. Star Spangled Banger
6. God Killed Rock And Roll
7. Say It Louder
8. Sugar Soaker
9. Something About Maggie
10. Sad Clown
11. All By Yourself
12. Do It To Death

You must be logged in to post a comment Login