Afro-Latino 2022! Willy William! Tokischa! Boef! & more!

afro-latino-2022
Vandaag maakt het Afro-Latino Festival de line-up compleet voor de eerste editie van het festival op THOR PARK in Genk. We vullen de line-up aan met maar liefst 3 vrijdag headliners, waarvan er 2 hun Belgisch debuut maken! En verder nog 4 exotische live bands:

WILLY WILLIAM – TOKISCHA – BOEF

IR SAIS – RUMBARISTAS – NDUGU – MODJI 

WILLY WILLIAM: Deze Franse DJ, zanger en producer met roots in Mauritius scoorde al 2 internationale hits met “Ego” in 2015 en “Mi Gente” samen met J Balvin in 2017. Deze hits opende voor hem de deur naar de latin, dancehall en hiphop scene met samenwerkingen met Beyoncé, Nicki Minaj, Sean Paul, Janson Derulo, Steve Aoki, Will.i.am en David Guetta. Zijn nieuwe goudklomp heet “Trompeta” en is momenteel wereldwijd een vette hit, zowel in de reguliere hitlijsten als bij Streaming en Chazam. Het optreden van Willy William op Afro-Latino is zijn exclusief Belgisch debuut.

TOKISCHA: Als je naast The Weeknd de enige andere artiest bent waar Rosalia mee samenwerkt op haar recente topplaat ‘Motomami’ dan weet je het wel. Rosalia en The Weeknd zijn wereldsterren, Tokischa gaat het worden. Ze werkten trouwens al samen aan de grootste hit van Tokischa ‘Linda’. Zowel Rosalia als Tokischa switchen wonderwel tussen verschillende genres. Ook tekstueel is er bij beide dames veel expressie, woman empowerment, maar ook rauwheid, expliciete lyrics en controverse. Dit is Tokischa’s eerste maal in België en een exclusief concert.

BOEF: In 2017 was Afro-Latino het eerste Belgische festival dat Boef ‘durfde’ programmeren, en later volgden Pukkelpop, Lokerse Feesten, Sfinks, Pinkpop,… Ondertussen is Boef blijven verderwerken, zijn aanhang groeit mee en zijn songs worden gewoon beter met de jaren. In 2017 ware de hits ‘Habiba’, ‘Tempo’, ‘Krantenwijk’, ‘Patsergedrag’ en ‘Op Me Monnie’. Later volgden nog ‘Speciaal’, ‘Allang al niet meer’, ‘Guap’, ‘TikTok’, ‘Treinstation’, ‘Nooit Thuis’ en ‘Tout est Bon’. Ondertussen is hij vader geworden en staat er een vers album klaar met ‘Excuseer’ als eerste song.

Line-up compleet!

Hierbij de volledige line-up:

VRIJDAG 8 JULI: WILLY WILLIAM – TOKISCHA – BOEF – GRUPO EXTRA – ROLF SANCHEZ – GRACE – NDUGU – POW POW MOVEMENT – VUNZIGE DEUNTJES SOUNDSYSTEM – SOUL SHAKERS – WANTIGGA –  FAISAL – JEWELS – ELIN VALERY – D-MASTA – TWINROOT – SHAR PEREZ – IVORY SOUND ft. LSM – CHARANGA – PEPE – JACK – EL PATRON – JONAS LION – AVILO – PRINSEZY

ZATERDAG 9 JULI: JUANES – GENTE DE ZONA – LA PEGATINA – IR SAIS – JAMIE RODIGAN – TRIBAL KUSH – CHAM – LADY S – ILIASSOPDEBEAT – FLASH – JYOTY – JAEL – HYALYTE – RUMBARISTAS – MODJI – WAMAKI’S – JERONIMO – QUEENTEIRO – RAGGAMUFFIN WHITEMAN & MC DEEDS – BABYBANG – LIZAAY – SAIDOU – BOMB-A-SOUND – ASSIA MK – FULL CRATE – MIRO – KENDIS – SANTI – PEPE – CISKO – EL PATRON – CHARANGA

Tickets scoren ? Klik dan op deze link

Tickets!

Some News!

De nieuwe locatie op THOR PARK brengt enkele nieuwigheden (KARAAT Stage, LEMONADE Stage, FOOD PLAZA, BONGIORNO PIAZA,…) maar zorgt ook voor wat wijzigingen. Er is geen Kinderdorp en de wereldmarkt meer. Toegang voor -14-jarigen blijft echter wel GRATIS (ID-kaart geldt als bewijs) en minderjarigen dienen vergezeld te zijn van een volwassene, maar er is dus geen apart programma meer in een kinderdorp.

CAMPING
Wil je ook gebruikmaken van de camping, wacht dan niet te lang om je campingticket aan te schaffen. Het kampeerterrein is voldoende groot maar vol is vol!

TICKETS
De ticketverkoop loopt zeer vlot, wacht dus niet te lang om je tickets of VIP-tickets aan te schaffen.

TIJDSSCHEMA
Woensdag 8 juni komt het tijdschema online en dan kan je zien welk uur je favoriete artiest of DJ te bewonderen is. Vrijdag 8 juli opent het festival om 15u tot 2u en zaterdag 9 juli openen we om 13 u tot 2u.

You must be logged in to post a comment Login