Geen widgets gevonden in de zijbalk

Luister/download HIER.

Het vervolg op ‘Bobbi’, ‘Crusing’ en ‘Lost’ heet ‘In Limbo’ en is de nieuwste single van Intergalactic Lovers’ vierde album ‘Liquid Love’.

Lara Chedraoui: “Soms kan het voelen alsof we steeds weer dezelfde situaties of gevoelens tegenkomen, alsof we vastzitten in limbo, alsof we niet hebben geleerd uit onze ervaringen. Maar perceptie is alles, en elke limbo waarmee we worden geconfronteerd, zal ons iets leren, zolang we maar willen zien dat alles gebeurt met een reden. Soms moeten we een bepaalde ervaring gewoon 100 keer doormaken voor we ze echt begrijpen of accepteren.”

De band stelde hun nieuwe album onlangs voor op een uitverkochte release show in De Roma in Antwerpen, vertrekt straks op Europese tournee, met alweer dertien show in Duitsland. Deze zomer staan onder meer op Werchter Classic, Cactusfestival, Dranouter en M-idzomer op de agenda.

Bij het nieuwe album hoort ook een kortfilm. Het eerste deel van de ‘Liquid Love’ trilogie is de video van Crushing. Het drieluik kreeg een première op het filmfestival van Oostende mét live begeleiding van Intergalactic Lovers.
Ondertussen betovert Lara Chedraoui ook op het kleine scherm. Haar acteerdebuut was meteen een hoofdrol in de prestigieuze prime time fictiereeks ‘Lost Luggage’, de start van een veelbelovende carrière.

LIVE
25/6, TW Classic, Werchter
8/7, Cactus Festival, Brugge
10/7, Summer Nights Fever, Lessines
22/7, Rock Olmen, Olmen
31/7, M-IDzomer
78, Dranouter Festival
30/8, OLT Rivierenhof, Deurne
9/12, AB, Brussel

Door Peter