Ruben Block solo op 28 oktober @ De Warande Turnhout!

Ruben Block
Rockheld Ruben Block stelt solowerk voor, omringd door topmuzikanten.

De charismatische frontman bewees in het verleden al meermaals dat zijn talent verder reikt dan enkel de geniaal smerige heavy rock van Triggerfinger. Ruben Block zat dan ook al even te broeden op een soloalbum, dat hij uiteindelijk als duo schreef met niemand minder dan topproducer Mitchell Froom. Mitchell Froom is vooral bekend van zijn werk met onder andere Los Lobos, Crowded House, Suzanne Vega en Paul McCartney.

Zowel Block als Froom treden uit de comfortzone van een rockformatie wat tot een prachtig creatief resultaat heeft geleid. Als we je dan nog vertellen dat Ruben zijn debuutsoloplaat met een heuse supergroep komt voorstellen – Lies Lorquet (Mintzkov), Gilles Vandecaveye (Steiger), Geoffrey Burton (Hong Kong Dong) en Teun Verbruggen (Jef Neve Trio) – dan weet de goede verstaander genoeg.

INSCHRIJVING LOTING TICKETS

You must be logged in to post a comment Login