Rudeboy op 30 oktober naar Het Depot!

rudeboy

The MC van Urban Dance Squad is terug!

Wat een moment! Na het uiteenvallen van de Urban Dance Squad in 2006 heeft Rudeboy, de zanger/MC van de band, ervoor gekozen om opnieuw op te gaan treden met alleen maar UDS songs. Je leest het goed, de songs van Urban Dance Squad zijn helemaal terug!

Urban Dance Squad was een Nederlandse band, die als één van de allereerste bands eind jaren tachtig een cross-over maakte van rock, blues, reggae in combinatie met hip hop. Nog nooit vertoond. Veel buitenlandse acts, waaronder Rage Against the Machine, lieten zich daarna inspireren door UDS. Hun debuut ‘Mental Floss For The Globe’ (uit 1989) is een überklassieker. Noem het zelfs gerust een standaardwerk uit de popmuziek!

Verwacht je aan een energieke set met nummers uit alle Urban Dance Squad-platen met de unieke mix van gitaar en hip hop. Klaar voor ‘Deeper Shade Of Soul’, ‘No Kid’, ‘Demagogue’, ‘Good Grief’ en ‘Fast Lane’? Een concert voor fans van Red Hot Chili Peppers, Rage Against The Machine en Living Colour.

TICKETS

You must be logged in to post a comment Login