Geen widgets gevonden in de zijbalk

Razorlight, Arsenal, Tourist LeMC, CPEX, Ramkot, ILA en Eno op ROCK ZOTTEGEM ‘22

Na twee jaar gedwongen pauze is ROCK ZOTTEGEM terug. En hoe? Vandaag maakt het Oost-Vlaamse festival een tweede reeks namen bekend. En die klinken veelbelovend. Op vrijdag 8 juli ’22 zakken naast Bazart en Triggerfinger, ook Razorlight, Arsenal, Ramkot en Eno af naar Zottegem. Op zaterdag 9 juli ’22 krijgen Texas, dEUS en Joost het muzikale gezelschap van Tourist LeMC, CPEX en ILA. Meer info en tickets via www.rock-zottegem.be.

Vrijdag 8 juli 2022: Razorlight, Arsenal, Ramkot en Eno

Op vrijdag 8 juli mag het Zottegemse festivalpubliek zich -naast optredens van Bazart en Triggerfinger- ook opmaken voor het muzikaal geweld van de Britse indierockband Razorlight, een opzwepende optreden van Arsenal, de loeiende gitaren van Ramkot en de dansbare popmuziek van Eno.

Razorlight, de Britse indierock- en new wave-band, zakt deze zomer voor een exclusief optreden af naar Zottegem. Ze scoorden megahits met onder andere ‘America’, ‘Wire to wire’ en ‘In the morning’. Razorlight is binnenkort special guest op de optredens van Muse en ze hebben een staalharde livereputatie. Dit exclusief optreden moet je gezien hebben.

Ook Arsenal komt opnieuw een feestje bouwen op de Crazy Main in Zottegem. Dat wordt ongetwijfeld een zwoele nacht. Ramkot, winnaars van de Nieuwe Lichting van Studio Brussel in 2021, brengen hun loeiharde gitaren mee. Opener van Rock Zottegem 2022 is de Oost-Vlaamse band Eno die dit jaar al hoge ogen gooide in De Nieuwe Lichting en Humo’s Rock Rally. Zij staan voor het eerst op een groot festivalpodium. Ga ze zeker ontdekken.

Zaterdag 9 juli 2022: Tourist LeMC, CPEX en ILA

Op zaterdag 9 juli zakken naast Texas, dEUS en Joost ook Tourist LeMCCPEX  en ILA af naar Zottegem.

De Belgische hiphop- en kleinkunstrevelatie, Tourist LeMC, brengt met ‘Liefde is Liefde’, ‘Wij begrijpen mekaar’, ‘En route’ en ‘Niemandsland’ een resem hits mee naar ROCK ZOTTEGEM. Verwacht jullie aan een dijk van een optreden. Op de afscheidstoer van CPEX, aka Clement Peerens Explosition, kon ROCK ZOTTEGEM natuurlijk ook niet ontbreken. Wil je nog een laatste keer los gaan op ‘Vinde gij mijn gat’, ‘Foorwijf’ of ‘Dikke Lu’, dan is zaterdag 9 juli 2022 jouw dag! ROCK ZOTTEGEM staat bekend om het programmeren van nieuw talent en dat is dit jaar niet anders. Op zaterdag 9 juli opent ILA de tweede festivaldag. ILA won De Nieuwe Lichting 2022. Aanstormend talent dat je niet mag missen.

Na 2 jaar mogen we Zottegem opnieuw muzikaal laten wegdromen!

Organisator Kurt De Loor is alvast heel erg tevreden met de line-up voor ROCK ZOTTEGEM 2022. “Het wordt een emotioneel terugzien met ons festivalpubliek en met alle vrijwilligers. Ik weet dat zij ons gemist hebben, maar dat is omgekeerd ook zeker het geval. Ik kan bijna niet wachten.  We zijn enorm blij dat we na twee jaar verplichte pauze Zottegem opnieuw mogen laten wegdromen. Binnenkort maken we ook de namen voor de DJ Stage bekend.”

 

Voorverkoop!

 

ROCK ZOTTEGEM gaat door op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 juli 2022. Wil je van dit alles mee genieten vanop de eerste rij, dan kan je terecht op de website van ROCK ZOTTEGEM www.rock-zottegem.be voor tickets:

Dagticket (vrijdag of zaterdag) – 50 euro

Dagticket ROCK ZOTTEGEM on SUNDAY (zondag) – 42 euro

Combiticket (vrijdag en zaterdag) –  95 euro

Weekendticket (vrijdag, zaterdag en zondag) – 130 euro

Meer info? www.rock-zottegem.be

Door Peter