Afro-Latino komt met 18 nieuwe namen!

afro-latino-2022

Voor diegene die de afgelopen weken nog in hun winterslaap verbleven en zo hét festivalnieuws van het jaar gemist hebben… Het Afro-Latino Festival verhuis naar het THOR PARK in GENK.

Vandaag vullen ze de line up verder aan met 3 nieuwe namen voor MAINSTAGE:

LA PEGATINA – ROLF SANCHEZ – WAMAKI’S

Ze vervoegen de al eerder bekend gemaakte artiesten GENTE DE ZONA – JUANES – GRUPO EXTRA en GRACE op mainstage. Begin mei volgen nog een reeks toppers!

Ze maken vandaag ook de volledige line up bekend van de ISLAND JAM! Met 15 internationale & Belgische toppers waaronder JAMIE RODIGAN – POW POW MOVEMENT –  TRIBAL KUSH – VUNZIGE DEUNTJES & de Belgische toppers van SOUL SHAKERS! Maar ook LIZAAY, SHAR PEREZ & BABYBANG! Check it out!

LA PEGATINA:
deze band is de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot hét exportproduct vanSpanje als het op mestizo – cumbia – ska – partybands aankomt. Graag geziene gasten op Afro-Latino, dus na 2 jaar corona een must om te programmeren. U mag weer feesten zoals in uw beste dagen!
ROLF SANCHEZ:
de opmars van deze Nederlandse-Dominicaan valt niet meer te ontkennen. Eerst trok hij naar de Caraïben en de VS, en ondertussen is ook Nederland en Vlaanderen helemaal mee  met de catchy latin song van Rolf Sanchez. Más Más Más!
WAMAKI’S:
Lokaal talent in exotische muziek hoort gewoon thuis op Afro-Latino en dit jaar konden we onmogelijk langs de Wamaki’s uit Genk heen. Deze 12-koppige band serveert een zwoele combinatie van afrobeat en funk.

Island Jam!

The often imitated but never duplicated ISLAND JAM STAGE is back in full force! The best way to have a Caribbean party is in our legendary ISLAND JAM with again a killer of a line up! Met zowel internationale als Belgische sterren allemaal op 1 stage voor de vetste dancehall, tropical bass, soca, afrobeats, moombahton, Brega funk and more!

Vrijdag 8 juli: POW POW MOVEMENT – VUNZIGE DEUNTJES SOUNDSYSTEM – SOUL SHAKERS – D-MASTA – TWINROOT – SHAR PEREZ – IVORY SOUND ft. LSM

Zaterdag 9 juli: JAMIE RODIGAN – TRIBAL KUSH – JERONIMO – RAGGAMUFFIN WHITEMAN & MC DEEDS – BABYBANG – LIZAAY – SAIDOU – BOMB-A-SOUND

Begin mei vervolledigen ze de line up van MAINSTAGE met nog enkele toppers en droppen ze ook de volledige line up van onze nieuwe stages (spannend!) en de HACIENDA. De nieuwe stages staan garant voor een vette selectie van de beste Hiphop, Reggaeton, Trap, Dembow en R&B. It’s going to be massive!

TICKETS & INFO

You must be logged in to post a comment Login