Flogging Molly en Bad Religion headliners op Lokerse Punk Maandag!

lokers

Na de Metaldag keert ook de Lokerse Punkdag terug, en wel op maandag 8 augustus! Flogging Molly en Bad Religion zijn de gedroomde co-headliners, The Interrupters zijn dé nieuwe ska-punk sensatie en waren vorig jaar nog special guest bij de Hella Mega Tour van Green Day, SONS stellen met trots hun geweldig nieuw album voor, en ANTI-FLAG is Amerikaanse punk royalty.

Tickets kosten 39 € en zijn te koop vanaf woensdag 27 april om 12u.

Met deze aankondiging krijgt het programma stilaan vorm: zo zijn de headliners van 8 van de 10 dagen bekend. Interesse in meerdere dagen Lokerse Feesten? Er zijn nog combitickets beschikbaar! Voor 190 euro krijg je toegang tot 10 dagen Lokerse Feesten.

Alle info op www.lokersefeesten.be.

De 47e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 5 tot en met zondag 14 augustus 2022. Andere headliners zijn KINGS OF LEON, KRAFTWERK, BLACK EYED PEAS, JUDAS PRIEST, CLOUSEAU, LOUIS TOMLINSON en SNOW PATROL. Meer nieuwe namen volgen heel binnenkort.

You must be logged in to post a comment Login