Geen widgets gevonden in de zijbalk

Rosalía’s mix van flamenco, reggaeton, r&b en hip hop is een unicum in het poplandschap. Na de release van haar fantastisch nieuwe album met daarop “LA FAMA” met The Weeknd, kondigt ze nu de MOTOMAMI WORLD TOUR aan. Rosalía komt naar Vorst Nationaal op maandag 12 december 2022!

Met de release van de baanbrekende single, “Malamente (Cap.1: Augurio)”, en haar memorabel album ‘El Mal Querer’ in 2018, weet Rosalía al snel zowel publiek als critici voor zich te winnen met haar fenomenale vocale capaciteiten en volledig gerealiseerde fusie van traditionele Spaanse muziek en hedendaagse klanken. Na een intensief creatief proces van drie jaar levert Rosalía het langverwachte ‘MOTOMAMI’ af, een vernieuwend album dat de barrières tussen verschillende culturen en genres doorbreekt. Voor deze gelegenheid heeft Rosalía zich omringd met tal van artiesten en producers, waaronder James Blake, Pharrell Williams, Noah Goldstein (Kanye West, Travis Scott, Drake) en El Guincho, de producer van haar vorige album. ‘MOTOMAMI’ neemt ons mee op een muzikale reis om een sterke, stoutmoedige en trotse jonge vrouw te ontdekken. Drie jaar na een veelgeprezen debuut in België op Rock Werchter, keert Rosalía op 12 december 2022 terug naar Vorst Nationaal. Een must-see!

TICKETS

Door Peter