Geen widgets gevonden in de zijbalk

Onder andere The Kid LAROI, Foals, The Specials en Zwangere Guy naar dagfestival • Eerder werd Florence + the Machine al bekendgemaakt als headliner

Woensdag 13 april – Rock Werchter Encore, het éénmalig extra dagfestival, de bisronde van Rock Werchter, op zondag 26 juni in het Festivalpark, maakt vandaag zijn volledige line-up bekend.  De Main Stage wordt geopend door Zwangere Guy. Vervolgens spelen Intergalactic Lovers, Foals, The Kid LAROI en headliner Florence + the Machine. In The Barn treden achtereenvolgens AG Club, Sylvie Kreusch, Sky Ferreira, Mitski en levende legendes The Specials op. Boeiend, eclectisch en avontuurlijk. Dat is Rock Werchter Encore. Tickets voor het dagfestival zijn vanaf donderdag 14 april om 10 uur verkrijgbaar via ticketmaster.be.

Het Festivalpark in Werchter maakt zich op voor mooie tijden. De terugkeer van de festivals kondigt zich aan als een groots feest. En dat wordt gevierd met een extra festivaldag. Op zondag 26 juni weerklinkt de live muziek op twee podia -Main Stage en The Barn- in het Festivalpark. Rock Werchter Encore, een éénmalige bisronde van Rock Werchter, vindt enkele dagen voor het vierdaagse festival zelf plaats. Het volledige programma en de timetable zijn hier te consulteren.

De ticketverkoop voor Rock Werchter Encore start op donderdag 14 april om 10 uur via ticketmaster.be. Een ticket kost 94 euro (inclusief servicekost en mobiliteitsbijdrage). Tickethouders van Rock Werchter 2022 genieten van een korting van 10 euro bij de aankoop van een ticket voor Rock Werchter Encore. Als dank voor het vertrouwen in onze festivals, om te vieren dat we dit jaar weer kunnen samenkomen. Ze krijgen vandaag een e-mail met meer info over dit aanbod. Alle praktische info over Rock Werchter Encore is te vinden op rockwerchter.be.

Het Festivalpark in Werchter maakt zich op voor drukke en mooie tijden. Op zondag 19 juni is er een uitverkochte Werchter Boutique met Stromae, Gorillaz en meer. Op zaterdag 25 juni staan onder andere Nick Cave & The Bad Seeds, Placebo en The Smile op TW Classic. En van 30 juni tot 3 juli is er Rock Werchter. Ook helemaal uitverkocht. Voor TW Classic zijn er nog tickets beschikbaar via ticketmaster.be.

Door Peter