Geen widgets gevonden in de zijbalk

The Sore Losers, Stef Kamil Carlens & Band, Ina Forsman, Guy Swinnen Band, Ian Siegal presents B.LU.E.S., DeWolff, Black Cat Biscuit, The Bruceband, Stef Paglia Trio, High Voltage by Willy en Sanseveria Soundsystem: de affiche van Blues Peer 2022 loopt lekker vol zo!

 

Verzeker je plekje op de wei, en koop snel je tickets! Een weekendticket kost slechts 75 euro.

Op vrijdag 3 juni iedereen welkom voor het gratis volksfeest, inclusief voetbal België-Nederland op groot scherm, en afgesloten door een afterparty van High Voltage by Willy!

Op zaterdag 4 juni is er ook een afterparty, met Sanseveria Sound System.

 

Een terrein met twee podia (Uptown! en Club Mississippi), een blues cinema, speciale bieren-barn en cocktailbar, een heuse food garden, vinyl shop, tattoo artist, cigar bar, en nog zoveel meer. Dat wordt smullen!

Door Peter