Geen widgets gevonden in de zijbalk

Eén van dé bands die de Britse pop-beweging in het begin van de jaren 2000 aanvoerde.

Starsailor debuteert in 2001 met de plaat ‘Love Is Here‘ en brengt sindsdien hit na hit uit. ‘Four To The Floor’, ‘Tell Me It’s Not Over’, ‘In The Crossfire’ en ‘Silence Is Easy’ zijn solide meezingers geworden. De Britpoppers, afkomstig uit Wigan, staan gekend om hun emotionele teksten en het breekbare stemgeluid van zanger James Walsh. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de groep zijn naam te danken heeft aan het gelijknamige album van Tim Buckley.

Samen met bassist James Stelfox, drummer Ben Byrne en keyboardspeler Barry Westhead weet Walsh ieders gevoelige snaar te raken. Hun debuutalbum bestaat inmiddels twintig jaar. Reden te meer om naar Het Depot af te zakken!

TICKETS

Door Peter