Geen widgets gevonden in de zijbalk
“The countdown to our new album ‘EXPLOSIONS’ is underway!” liet Three Days Grace onlangs weten. Dat fijne nieuws wordt enkel maar beter met de aankondiging van een bezoek aan Trix in Antwerpen op dinsdag 11 oktober 2022 als deel van de “Explosions Tour”. De ticketverkoop start op donderdag 31 maart om 10u via livenation.be.
De Canadese hardrockers Matt Walst (zang), Barry Stock (gitaar), Brad Walst (bas) en Neil Sanderson (drums, percussie, keyboards, programming) zijn al ruim 20 jaar een populaire naam binnen de rockwereld. Hun grote doorbraak kwam er in 2003 met de single “I Hate Everything About You”. Met het tweede album ‘One-X’ en hits “Animal I Have Become” en “Never Too Late” werd de populariteit van de band enkel maar groter. Zo is de band trotse recordhouder van het meeste aantal nummer 1 singles op Active Rock Radio in Noord-Amerika. Verwacht je op 6 mei aan een gloednieuw album vol stevig gitaarwerk en meezingers!

Door Peter