Geen widgets gevonden in de zijbalk

Dé Belgische post-punk band van het moment.

Hun duistere geluid ademt vervreemding en wanhoop uit, aangevuurd door de prachtige diepe stem van frontvrouw Fenne Kuppens. Hun liveshows voelen daardoor opgejaagd en onheilspellend aan, maar blijven steeds rauw en eerlijk.

In 2016 kroonden ze zich tot absolute winnaar van Humo’s Rock Rally en sindsdien ging het de band voor de wind. Ze speelden kris kras door Europa op allerlei grote(re) en middelgrote festivals en gingen op tournée met ondermeer The Soft Moon. In 2018 verscheen hun debuut Image, maar 2019 vormde de definitieve doorbraak van dit Brusselse vijftal met optredens op Best Kept Secret, Rock Werchter en Dour.

Duistere zielen ter lande, verenig u!! Whispering Sons is een absolute aanrader voor liefhebbers van bands als Joy Division, The Cure, maar ook Savages en Interpol.

Support-act: El Yunque

Deze kleurrijke bende uit Hasselt brengt stoere improvisatie op het randje van autistische noise rock. Voor liefhebbers van de betere Belgische noise!

TICKETS

Door Peter