Extra festivaldag voor Antilliaanse Feesten!

antilliaanse-feesten-2014-the-skints-6
Voor hun 38ste editie openen ze het mooie en warm festivalterrein in Hoogstraten maar liefst drie avonden (en nachten!) Op donderdag 11, vrijdag 12 en zaterdag 13 augustus serveren ze naar goede gewoonte het allerbeste uit de caribbean, latin en afro muziek.

Voor het eerst in de geschiedenis van ons festival, zal ook donderdagavond een volwaardig programma krijgen. “We voelen het al zo lang kriebelen en ook ons publiek is er duidelijk klaar voor. Daarom hebben we niet lang getwijfeld om dit jaar voor drie dagen festival te gaan”, zegt de organisatie.

“Deze aankondiging doet ons dan ook heel veel plezier. Vanaf de prille beginjaren heeft het Antilliaanse Feesten gevoel het hart van duizenden mensen veroverd. We zijn klaar om hen dat gevoel opnieuw te laten beleven!”

Tickets kan je vanaf nu te bestellen via antilliaansefeesten.be

Meer informatie over de line-up volgt binnenkort.

 

You must be logged in to post a comment Login