Geen widgets gevonden in de zijbalk

Hey Boy Hey Girl…  daar is hij dan eindelijk:  De eerste naam voor Suikerrock 2022, en wat voor één…

The Chemical Brothers komen u op zaterdag 30 juli van uw sokken blazen met hun ‘mind blowing’ live show! Na headline spots op de allergrootste festivals zoals Glastonbury, Coachella en Rock Werchter komt het iconische Britse DJ-duo naar Tienen, naar ons gloednieuwe festivalterrein (fabrieksterrein van de Tiense Suikerraffinaderij). En of het een onvergetelijke avond zal worden:  Een extravaganza van hallucinerende videobeelden, in combinatie met een spectaculaire licht- en lasershow en special effects, maakt dit één van de beste live shows van de planeet!

Met een duizelingwekkende reeks hits, albums en bijhorende awards zijn The Chemical Brothers één van de invloedrijkste elektronische acts ooit. Debuutalbum ‘Exit planet dust’ verscheen al meer dan 25 jaar geleden, maar wordt nog steeds beschouwd als één van de beste dance platen aller tijden. Samenwerkingen met o.a. Q Tip, The Flaming Lips en Noel Gallagher leverden classics op zoals ‘Galvanize’, ‘The golden path’ en  ‘Let forever be’. Maar het zijn vooral de floorfillers die The Chemical Brothers onsterfelijk maken. Dansvloerkrakers zoals o.a. ‘Hey boy, hey girl’, ‘Block Rockin’ Beats’, ‘Do it again’, ‘Go’ en ‘Gotta keep on’ zijn een aanslag op lijf en leden, en staan garant voor een uitzinnig dansende massa!

The Chemical Brothers op Suikerrock 2022, op het nieuwe terrein met de fabrieksskyline van de Tiense Suikerraffinaderij als decor: Hoe goed kan het worden! Zaterdag 30 juli met een dikke neonkleurige stift omcirkelen in je agenda, en nu ‘GO’ naar de online ticketshop want de ticketverkoop start meteen. ‘No time to rest, just do your best!’

Door Peter