Paradise City Festival kondigt haar 7e editie aan!

paradise-city-2022

Het zijn opnieuw donkere tijden voor de Belgische muziek- en evenementensector, maar het Paradise City Festival team blijft niet bij de pakken zitten. Onder de strenge maatregelen van vorige lockdowns paste het team zich razendsnel aan met nieuwe concepten, zoals A Taste of Paradise (een open-air restaurant concept) en Paradise Down by the Lake (een chilldown versie van het festival waarbij de bezoekers de muziek in hun bubbel op bootjes konden beleven). In Augustus 2021 was Paradise City Festival een van de allereerste festivals die terug zonder mondmaskers, en met een aanzienlijke capaciteit, kon plaatsvinden. Met deze positieve instelling en veel trots stelt de organisatie vandaag de volgende, volwaardige editie van het festival voor.

Paradise City Festival 2022, de zevende editie tot dusver, zal plaatsvinden op 1, 2 en 3 juli op de vertrouwde locatie; het pittoreske domein van Kasteel Ribaucourt in Perk. Zoals gebruikelijk kunnen bezoekers zich verwachten aan een professionele organisatie met originele podia, topkwaliteit soundsystems en een arsenaal aan de allerbeste artiesten en DJ’s, lokaal en internationaal, over het hele spectrum van elektronische muziek. Zoals elke bezoeker kan beamen staat Paradise City voor een ongeëvenaarde festivalervaring waarbij naar elk detail gekeken wordt, van camping tot bar en van de eerste tot de laatste beat. Bovendien zet de organisatie zich 100% in om zijn ecologische voetafdruk tot een absoluut minimum te beperken.

Ondanks haar grote ambities kiest Paradise City Festival er bewust voor om de totale capaciteit slechts licht te verhogen in 2022. Dit vrijwaart immers de intieme sfeer waarvoor het festival intussen bekend staat. Meer informatie, tickets en line-up zullen in de loop van de komende weken aangekondigd worden. Volg Paradise City Festival op Facebook en Instagram om als eerste op de hoogte te zijn.

PARADISE CITY FESTIVAL 2022
1, 2 en 3 Juli

Kasteel van Ribaucourt in Perk
paradisecity.be

You must be logged in to post a comment Login