Trentemøller op 10 maart 2022 @ Trix Antwerpen!

trentemoller
Trentemøller kondigt vandaag het eerste deel aan van wat een uitgebreide ‘2022 Memoria Tour’ belooft te worden. De Deense componist, muzikant en producer komt als vijfkoppige liveband naar Trix in Antwerpen op donderdag 10 maart 2022. De ticketverkoop start vrijdag 22 oktober om 10u via livenation.be.
 .
Vijftien jaar na het mijlpaaldebuut ‘The Last Resort’ volgt begin 2022 zijn zesde album ‘Memoria’ op zijn eigen label In My Room. Afgelopen vrijdag releaste Trentemøller “All Too Soon”, de 2e single van het nieuwe album.
 .
In tegenstelling tot het vorige studioalbum ‘Obverse’ uit 2019 is ‘Memoria’ gemaakt om live gespeeld te worden in zalen en op festivals. En of de lat hoog gelegd wordt voor de ‘2022 Memoria Tour’! Beroemd lichtontwerper Leroy Bennett (gekend van samenwerkingen met Nine Inch Nails, Prince, Lady Gaga, Paul McCartney, …) ontwierp het podium- en lichtontwerp. Trentemøller zal op het podium vergezeld worden door een liveband: Disa (IJslandse soloartiest op zang en gitaar) die de perfecte etherische stem bezit om de beklijvende vocale melodieën van ‘Memoria’ live over te brengen, Silas Tinglef (drums – wiens debuut EP geproduceerd en gemixt werd door Trentemøller), Brian Batz (gitaar – gekend van dreampop/shoegaze band Sleep Party People) en Jacob Haubjerg (bas – speelt bij Sleep Party People en Savage Rose, ook gekend van zijn indiepop/post punkproject Luster).

You must be logged in to post a comment Login