Nordmann start tour vandaag en covert BADBADNOTGOOD!

nordmann

Met de nieuwe plaat ‘In Velvet’ (Unday Records) pakte Nordmann, samen met producer Jasper Maekelberg, uit met een vernieuwd muzikaal kader: de rock werd ingeruild voor elektronica, en het instrumentarium werd bijgevolg ook uitgebreid met drumcomputers en synths, om de wildste ideeën vorm te geven.  Met succes: Humo bestempelde ‘In Velvet’ als de beste Belpopplaat van 2020. Na een goed gevulde zomer stelt Nordmann de plaat nu ook voor in de clubs.

Nordmann concertfilm. 
Nordmann covert BADBADNOTGOOD.

BADBADNOTGOOD bracht vrijdag hun nieuwe album ‘Talk Memory’ uit. De Canadese instrumentale band uit Toronto komt voor het eerst op de voorgrond in 2010 wanneer Chester Hansen, Matthew Tavares en drummer Alexander Sowinski (en later Leland Whitty) een reeks covers uitbrengen van hun idolen Odd Future, A Tribe Called Quest en Waka Flocka Flame. Tien jaar later heeft BADBADNOTGOOD, naast verschillende zijprojecten, vier must-have albums op hun naam staan en verschijnt over een paar weken hun nieuwe album ‘Talk Memory’. Na een onderbreking van vijf jaar stelt het kwartet zich open voor nieuwe geluiden door middel van improvisatie en samenwerkingen met tal van artiesten, waaronder de Braziliaanse componist Arthur Verocai en hip-hop producer Terrace Martin. Traditiegetrouw laten ze genres naadloos in elkaar overvloeien en raken ze de harten van fans van jazz, hiphop en elektronische muziek. Hun producerswerk en samenwerkingen met legendes zoals Tyler, The Creator, Kendrick Lamar en Ghostface Killah bezorgen BADBADNOTGOOD erg veel erkenning.

11 oktober, Het Depot, Leuven
15 oktober, Bird, Rotterdam (NL)
19 oktober, Handelsbeurs, Gent
21 oktober, KC Nona, Mechelen
26 oktober, Atelier 210, Brussel
27 oktober, De Roma, Antwerpen
28 oktober, Vera, Groningen (NL)
30 oktober, So What’s Next, Eindhoven (NL)
31 oktober, Cactus Club, Brugge
4 november, Paard, Den Haag (NL)
17 november, TivoliVredenburg, Utrecht (NL)

You must be logged in to post a comment Login