Tame Impala kondigt deluxe versie van The Slow Rush aan!

Tame Impala kondigt deluxe versie van The Slow Rush aan!

Vandaag kondigt Tame Impala zijn The Slow Rush Deluxe Box Set aan, verkrijgbaar op 18 februari 2022, met B-kanten en remixen van zijn voor een GRAMMY genomineerde album The Slow Rush uit 2020.

De fysieke versie zal 2 transparant rode LP’s bevatten, een alternate artwork inclusief een 40-pagina tellend boekje en The Slow Rush 2050 kalender. Zowel de fysieke als de digitale versie bevat twee nooit eerder uitgebrachte b-kantjes, de pre-album single Patience plus extra uitgebreide versies en remixen waaronder Breathe Deeper (Lil Yachty Remix) dat vandaag is verschenen.

Lil Yachty zegt: “Het was geweldig om met Kevin samen te werken, ik ben al een grote fan sinds de middelbare school, dus het was een aangename verrassing en een eer om deel uit te maken van zo’n ongelooflijk nummer.”

Luister hier naar Breathe Deeper (Lil Yachty Remix)

The Slow Rush werd uitgebracht op 14 februari 2020 en heeft wereldwijd meer dan 1,3 miljard streams vergaard. Het album belandde op #1 in charts van meerdere territoria en was zijn hoogst genoteerde album tot nu toe in zowel de VS, het Verenigd Koninkrijk als in België met 14 top 10 chart posities over de hele wereld. The Slow Rush stond in België 48 lang in de Ultratop Charts met een piekpositie op #2.

Naast het succes in de hitlijsten, won Parker meerdere ARIA Awards en nam hij onder meer de award voor Album of the Year, Best Group, Best Rock Album, Engineer of the Year en Producer of the Year mee naar huis. Parker werd genomineerd voor twee GRAMMY Awards in 2021 voor Best Alternative Album en Best Rock Song voor de single Lost In Yesterday. Dit betekende zijn derde nominatie in de categorie Alternative, nadat hij eerder genomineerd was voor zijn albums Currents (2015) en Lonerism (2012). The Slow Rush werd ook genomineerd voor twee Billboard Music Awards en een American Music Award (AMA).

Kevin Parker heeft zich ontpopt als een van de meest invloedrijke stemmen van het afgelopen decennium. Tame Impala verzorgde shows op de grootste festivals en in de meest indrukwekkende zalen over de hele wereld en bracht vier studio albums uit – InnerSpeaker, Lonerism, het RIAA Platinum-gecertificeerde Currents en The Slow Rush. Als schrijver en producer heeft Parker samengewerkt met o.a. The Weeknd, Travis Scott, SZA, Lady Gaga, Mark Ronson, Kanye West, Kali Uchis, A$AP Rocky en meer.

The Slow Rush (Deluxe edition) verschijnt digitaal en fysiek op 18 februari 2022. De remix van Breather Deeper door Lil Yachty is nu uit.

Bestel hier The Slow Rush (Deluxe edition)

Mickael Karkousse
Tracklist

Remixes 12″ #1

A. One More Year (NTS Extended Version)

B1. Patience (Maurice Fulton Remix)

B2. Patience (Original)

Remixes 12″ #2

A. Is It True (Four Tet Remix)

B1. Breather Deeper (Lil Yachty Remix)

B2. Borderline (Blood Orange Remix)

B-Sides

A: The Boat I Row

B: No Choices

The Slow Rush

LP1: Side A

1. One More Year

2. Instantant Destiny

3. Borderline

Side B

1. Posthumous Forgiveness

2. Breathe Deeper

3. Tomorrow’s Dust

LP2: Side C

1. On Track

2. Lost in Yesterday

3. Is It True

Side D

1. It Might Be Time

2. Glimmer

3. One More Hour

You must be logged in to post a comment Login