Brutus op maandag 6 december @ Het Depot!

Brutus

Sinds debuut ‘Burst’ in 2017 verovert dit powertrio wereldwijd harten met hun eigen vorm van post-metal en rock!

De tourbus werd hun tweede thuis en dat hoor je op het tweede album ‘Nest’ (2019). Een ode aan hun thuisfront, want dat tourleven zet een bom onder alle relaties, familie- en vriendschapsbanden. Iets waar ze totaal niet op voorbereid waren, maar wel mee moeten leren omgaan. Met ‘Nest’ verkochten ze zalen uit over heel Europa en Amerika, speelden festivals van Hellfest (FR) tot in Mexico City. Van de eerste repetities in 2013 tot en met de laatste tour in 2019, via de mooie woorden van Lars Ulrich (Metallica) en Ben Koller (Converge) tot op het persoonlijke Deftones festival in San Diego. Voor Brutus ging het allemaal al enorm hard.

Voor het verdoemde jaar 2020 stonden er nog meer mooie dingen op de planning, maar die werden vervangen door de release van dubbelalbum ‘Live in Ghent‘, een opname van hun sold out show in Gent in mei 2019. Een erg pijnlijk maar ook helend live album, helemaal eigen aan waar Brutus voor staat. Tegelijk dook de band ook diep in zichzelf als voorbereiding op hun derde studio-album dat in 2022 het licht zal zien.

Maar eerst: nog even live knallen. Op 6 december in Het Depot, bijvoorbeeld?

TICKETS

You must be logged in to post a comment Login